kan inte sova


En busschaufför, en busschaufför..

DET ÄR en man med glatt humör!
Ja, det kan man lugnt säga stämde in på busschauffören igår. Stod och vänta i mina gröna färjestadbyxor, och när jag gick ombord så han att när jag såg dina byxor så förstod jag direkt att du håller på färjestad.
Och började nynna lite på färjestad. Trevlig kille som håller på rätt lag!

Härligt nu när det äntligen blivit varmt ute. Skönt att slippa halsduk och grejer, men blåser fortfarande kallt så mössa och vantar tänker jag inte överge ännu. Men känns skönt att kunna vandra runt i solglasögon =)
Saknar bara en balkong! =( Tyvärr har vi inte det till lägenheten, vi får väl helt enkelt ta en rundtur ute och hitta någon fin plats ute som man kan ta sig till i sommar och bara softa på

Igår mådde inte mitt <3a bra. Han kom hem med världens huvudvärk efter jobbet och kom hem och la sig i sängen och somnade direkt. Sen sov han i flera timmar och mådde bättre när han vaknade.
Men tyvärr så var huvudvärken tillbaka när han vaknade i morse, men det verkar inte vara så illa som igår iaf.
Har köpt en liten överraskning till honom som han ska få när han kommer hem. Tror det kommer att bli mkt uppskattat! =)

Fan vad glad jag är. Har en underbar sambo som älskar mig över allt annat
Vem kunde tro det för 1 år sen?

HELGEN stundar och Thomas är ledig så slipper vara ensam. Imorgon har vi inget planerat,men på söndag ska vi åka med Thomas föräldrar och syster till deras mormor i Göteborg som fyller år.
Svärmor ska även hjälpa mig klippa Harrys klor och det behövs kan jag säga!

MVG

FY FAAN vad jag är bra ibland! Jag har aldrig fått MVG i något, är en medelmåtta som har vg och g men nu jäklar har det hänt! Skam den som ger sig!!!

Jag har precis fått MVG i svenska B. WIIIIIEEEEE!!!!!!!

Läste kursen på distans och det var totalt 6 moment som ingick och jag fick 4 mvg och 2 vg totalt och min lärare tyckte det var ett självklart mng.

Helt sjukt!
Är så sjukt stolt över mig själv

RSS 2.0